Film Talent Award prijswinnaars in CacaofabriekVrijdag 28 oktober worden in De Cacaofabriek 2 films vertoond van de winnaars van de Film Talent Awards Brabant.
Deze twee prijzen werden enkele weken geleden voor de eerste keer toegekend en uitgereikt tijdens het Filmfestival De Nacht van het Witte Doek in Deurne.

Cocon, een korte drama/fictie film (19.35 min) van Lisette Vlassak.
De regisseur adopteert een alledaags puberdilemma en maakt zich dat volledig eigen. De film valt op in gemaakte keuzes van decoupage en montage en de zeer goede opbouw van de muziek.

Wat Thuis Thuis Maakt, een korte documentaire (22.48 min) van Ruben Groetelaars.
De regisseur gaat op zoek naar wat nou eigenlijk thuis is. De maker draait de camera letterlijk om en vertelt als een roadmovie het verhaal. Een eigenzinnige en intrigerende film.

Tijdens deze avond wordt ook de film More Than a Wall van Anne van Bree vertoond; deze film won tijdens de Nacht van het Witte Doek de publieksprijs.

De beide regisseurs en de organisatoren van De Nacht van het Witte Doek zullen aanwezig zijn bij de vertoning en gaan graag met elkaar en het publiek in gesprek over wat deze films hebben los gemaakt.

Vrijdag 28 oktober 19:00 uur – Zaal 2

Tickets zijn verkrijgbaar via de online kassa van De Cacaofabriek