vrienden

2013-08-29 21.45.13

De Nacht is mijn vriend. Deze tekst prijkt op de t shirts die de vrijwilligers al enkele jaren dragen tijdens filmfestival.

Zijn jullie al vriend?
De Nacht van het Witte Doek te Deurne wordt gesteund door een grote groep Vrienden van De Nacht. Dat geeft het festival een stevige basis en continuïteit, waardoor we elk jaar weer een mooi festival kunnen organiseren. Vrienden van De Nacht hebben bij ons een streepje voor:
* Jaarlijks twee extra films, exclusief voor vrienden en relaties. De eerste film is op de laatste zondag van januari als opening van het nieuwe seizoen met bekendmaking van het thema. De tweede film is een extra film, die vertoond wordt in de week voor aanvang van het festival. Deze films zijn alleen toegankelijk voor Vrienden van De Nacht, sponsoren en relaties en vrijwilligers.

* Korting van € 1 bij alle films van Cinema Het Witte Doek in het CCDeurne.
* Ongeveer tien keer per jaar een nieuwsbrief : Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, en het programma van Cinema Het Witte Doek.
Vriend van De Nacht worden kost slechts 25 euro per jaar en twee vrienden op hetzelfde adres betalen 40 euro. Doe mee en geef je op via onderstaand vriendenformulier, liever digitaal? Kies dan voor het formulier boven in het men

 

 

Inschrijfformulier vrienden (papieren versie)

inschrijfformulier digitaal:

* De afschrijving van het bedrag  in augustus/september gebeurt per incasso, maar u wordt altijd van tevoren eerst op de hoogte gesteld.