wijziging “De Nacht draait door”Onder voorbehoud is onder voorbehoud, We wisten dat het pas op het laatste moment duidelijk zou zijn of Monic Hendrickx bij De Nacht draait door zou aansluiten.

Jammer genoeg heeft haar management laten weten dat we een jaartje moeten wachten, omdat zij andere verplichtingen heeft.

 

Wie zitten aan tafel bij “De Nacht draait door”?

 

Aan tafel zitten twee succesvolle, van oorsprong Deurnese producenten, Maudy van Bree en Rene Goossens. Helaas kan Monic Hendrickx door onverwachte verplichtingen dit jaar niet aanschuiven; ze doet haar best in 2017 er wel bij te zijn.

Maudy  van Bree was productieleider bij onder andere de films “Lucia de B” en “De Prooi”. Rene Goossens heeft een eigen productiebedrijf in Amsterdam en bracht in 2014 de film “Zomer” uit, die as zondag wordt gedraaid.

Verder aan tafel Henry van de Berkmortel van De Spiegel, al jaren betrokken bij de communicatie van De Nacht van het Witte Doek en ontwerper van posters en ander beeldmateriaal. Tenslotte komen nog ver leerlingen van het Peelland College aan het woord; zij speelden in de streetmovie “Nep” van Rob Smit, die ook op zondag op het programma staat. Erwin van de Weijer uit Deurne zal in het programma optreden als singer-songwriter.