We zijn er klaar voor!Vrijdagavond kwamen de vrijwilligers nog 1 keer bij elkaar. De laatste hand werd gelegd aan het draaiboek en er werden nog wat losse eindjes aan elkaar geknoopt.

Dat ons affiche om op te vreten is bewijst het exemplaar dat een van onze vrijwilligers op het raam had hangen…De slakken waren alvast aan Taste Sensation begonnen of waren ze op zoek naar een nieuw huisje?

Houd komend weekend vrij voor een bomvolle filmagenda, op diverse locaties.

Maar daar hoeft het niet bij te blijven. We presenteren op zaterdag: het interview programma: “De Nacht draait door”, met tal van interessante gasten, aansluitend vertonen we de Vriendenfilm “Lion”.

Kinderen kunnen meedoen aan het straattekenen op zaterdagmiddag op de Wolfsberg, Een vakkundige jury zal de tekeningen beoordelen en om 4 uur bij de partytent de prijzen uitreiken.

Doe mee aan de  Filmquiz in het Cultuurcentrum, of bezoek  de finale van “Deurne’s Got Talent”, er zijn nog kaarten beschikbaar via de bestelservice van het Cultuurcentrum.

De hele middag wordt in samenwerking met de Lionsclub Deurne, Taste Sensation gehouden. In de Stationsstraat en op het Terruweplein staan foodtrucks en kramen opgesteld, waar allerlei lekkere en gezonde snacks te krijgen zijn.

Veel plezier gewenst.