Vrijdag 29 augustusTijdens de eerste avond van ons festival bezochten minder mensen dan gewoonlijk de film op de Markt.

Last van regen, waar men misschien bang voor was,hebben we niet gehad. Het bleef de hele avond droog.

In een gemoedelijke sfeer genoten zo’n 700 mensen op de terrassen en op de Markt  van de opening van het festival door Popgroep sKoor en aansluitend daarop de door de Rabobank aangeboden film Soof.De film  met de onlangs overleden Robin Williams : The Butler in de Willibrorduskerk trok zo’n 175 bezoekers, ook de film  Selfish Giant in museum de Wieger trok veel kijkers. Al met al een goede start van het filmfestival

Vanavond weer een gevarieerd programma. We beginnen met de vriendenfilm Nebraska in soos Asteffekan.De rest van het programma is te vinden elders op deze websiteVoor vrienden ( en voor zij die het worden) is deze film gratis andere bezoekers betalen 7,50.Vrienden betalen 25 euro per jaar, twee vrienden op een adres 40 euro, zij steunen daarmee onze stichting,  krijgen twee keer per jaar een gratis toegankelijk film aangeboden en zijn automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief .

Het is maar dat je het weet:   Buienradar geeft voor vroeg in de middag een paar buien aan , maar voor vanavond weer droog weer.

Ook voor vanavond:Van harte welkom op en rond de Markt in Deurne!!