Vriendenfilm Widows ( besloten voorstelling) 26-1.Op zondagavond 26 januari 2020 maken we het thema bekend van de 29-ste editie van “de Nacht van het Witte Doek” en openen we zo ons nieuwe festival jaar 2020.
Het thema van de volgende editie zal aansluiten bij het Deurne thema “Deurne in beweging”. We zijn natuurlijk al volop bezig met de eerste voorbereidingen. Ter gelegenheid van de start van het nieuwe festivaljaar vertonen we voor Vrienden, sponsoren, vrijwilligers  en relaties de film “Widows” van Steve McQueen, een niet alledaagse Brits-Amerikaanse misdaad film. Leuk om jullie bij deze gelegenheid allemaal te treffen. Ook introducés zijn welkom; zij kunnen tegen betaling van          € 7,00  deze film ook zien of op de avond besluiten alsnog vriend te worden.

WIDOWS is een moderne triller over misdaad, liefde, geweld en corruptie en vertelt het verhaal van vier vrouwen die niks met elkaar gemeen hebben behalve een plicht richting hun overleden echtgenoten: Zij moeten een criminele klus af zien te maken die door de mannen niet geklaard kon worden. Veronica (Oscar®-winnares Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) en Belle (Cynthia Erivo) nemen het lot in eigen hand en smeden een complot met als doel hun leven en toekomst veilig te stellen. Met een topcast bestaande uit onder andere Liam Neeson (96 HOURS), Colin Farrell, Robert Duvall, Daniel Kaluuya en Brian Tyree Henry.
Van de hand van Oscar-winnaar en regisseur Steve McQueen (12 YEARS A SLAVE) en bestsellerauteur Gillian Flynn (GONE GIRL)
Jaar 2019
Land VS
Filmlengte 130 minuten.