Vriendenfilm Tully 27-01Alle Vrienden, sponsoren, relaties en vrijwilligers worden van harte uitgenodigd voor de opening van het nieuwe filmjaar op zondag 27-01-2019. Vanaf 19.00 uur is de inloop. Om half 8 begint de film Tully.

Tully

Marlo (Charlize Theron) heeft altijd alles onder controle gehad, maar nu het gezin een derde kind heeft, wordt het haar allemaal wat teveel. Wanneer Marlo’s rijke broer voorstelt om een nanny te betalen om zich ’s nachts over het kind te ontfermen, lijkt het een voorstel dat ze onmogelijk kan weigeren. De beeldschone Tully (Mackenzie Davis) blijkt bovendien de beste nachtnanny die elke moeder zich kan wensen. Marlo komt langzaam weer tot leven en er ontstaat een intense band tussen haar en Tully. Het blijkt dat ze toch meer gemeen hebben dan ze in eerste instantie dacht…
Dit is in het kort het verhaal. De film verbeeldt vooral schaamteloos en geestig het ouderschap. We zien een keiharde overlevingsstrijd waarin Marlo probeert te dealen tussen een zoon met gedragsproblemen, een verwaarloosde dochter een ongepland kind en een echtgenoot die er zelden is en gamen belangrijker schijnt te vinden dan seks. Tully is de antithese van de roze wolk.

Jaar 2018, Land: Verenigde Staten,  Genre: Tragikomedie
Regisseur: Jason Reitman,  Filmlengte: 94 minuten,  Acteurs: Charlize Theron, Mackenzie Davis, Mark Duplass