Rabo Clubkas Campagne 2020De Rabo Clubkas Campagne gaat binnenkort weer van start.

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen in de buurt.
Wil jij helpen om de Nacht van het Witte Doek in aanmerking te laten komen voor financiële ondersteuning door de Rabobank, stem dan op ons vanaf 5 oktober.
Want: jouw stem is geld waard. Goed voor ons & geweldig voor Deurne.

Stemperiode: 5 oktober – 25 oktober

Stemmen via de Rabo App!  
Stemmen verloopt dit jaar anders dan je van de afgelopen jaren. Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kun je stemmen op jouw favoriete club. Je ontvangt dit jaar geen stemcode per e-mail of post. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop ‘Zelf regelen’. De stemperiode loopt van 5 tot en met 25 oktober 2020. Alleen leden kunnen stemmen. Als lid van jouw Rabobank kun je alleen stemmen op verenigingen en stichtingen die bankieren bij jouw Rabobank.

Geen Rabo App en Rabo Internetbankieren?
Heb je vorig jaar je stem uitgebracht, maar heb je geen toegang tot de Rabo App en Rabo Internetbankieren, dan ontvang je van de Rabobank een e-mail met unieke stemcode. Met deze code kun je tijdens de stemperiode (5 tot en met 25 oktober 2020) via www.rabobank.nl/clubsupport jouw stem uitbrengen.

Nog geen lid?
Als je klant bent van Rabobank betekent dat niet automatisch dat je ook lid bent. Wil jij er zeker van zijn, dat je jouw favoriete club kunt steunen, zorg er dan voor dat je lid bent. Regel je lidmaatschap gemakkelijk via de Rabo App of via rabobank.nl. Als je lid wordt, betekent dit dat je in de stemperiode van Rabo ClubSupport direct kunt stemmen op jouw vereniging of stichting. Het lidmaatschap van Rabobank is gratis.