Cinema Het Witte Doek: Jusque’à la garde 03-09Jusque’à la garde

Ik weet niet wie van jullie twee de grootste leugenaar is”, zegt de rechter tegen Antoine en Miriam, ouders van de elfjarige Julien. Antoine wil zijn zoon zien; Miriam zegt dat Antoine gewelddadig is en eist dat hij hen met rust laat. Omdat er geen enkel bewijs is wint Antoine de rechtszaak. Wij zullen zien wie van de twee de grootste leugenaar is en wat de consequenties van het vonnis van de rechter zijn.
Spannende, aangrijpende debuutfilm van acteur Legrand met fantastische rollen, vooral van de jonge, roodharige Thomas Gioria als Julien. In strakke kaders en doodse stiltes bouwt Legrand een steeds grotere dreiging op.

locatie: CCD kleine zaal, Aanvang: 19.30 uur, Lengte: 93 minuten, Jaar:2017, land:Frankrijk, Regisseur:Xavier Legrand

entreeprijs € 6,50 Vrienden van Het Witte Doek betalen €5,50

belangrijke informatie voor iedereen die wil reserveren

Omdat het CCD voor een ander reserveringssysteem heeft gekozen, kun je op dit moment nog geen toegangskaarten kaarten met korting reserveren. Ze zijn uiteraard wel gewoon te koop aan de kassa. De Vriendenpassen moeten worden aangepast, binnenkort krijgt iedereen een nieuwe unieke code. Die code wordt op de bestaande pas geplakt, dus bewaar die goed. De reserveringskosten van het CCD gaan naar €1,00 maar gelden voor een deal.  Als je  met meerderen tegelijk bestelt of alvast kaarten voor de volgende films koopt, kun je op de kosten besparen.

We wensen iedereen een fijn nieuw Cinemaseizoen!