vrijwilliger worden

 

Vacatures

Ben jij creatief van geest, kun je goed omgaan met pen en papier, spijkers en hamers of beschik je over een groot organisatorisch talent? Dan ben jij de vrijwilliger die wij zoeken om ons team te versterken! Je beloning bestaat uit een tevreden publiek, een voldaan gevoel en een groep van enthousiaste mensen om mee samen te werken.

Interesse? Stuur dan een e-mail naar:info@nachtvanhetwittedoek.nl  of schrijf je in via deze link 

 

Stichting Het Witte Doek werkt met ruim 40 medewerkers, die tijdens de voorbereiding werkzaam zijn in bestuur en/of verschillende commissies en op de dagen van het festival zelf op de Markt Deurne alle uitvoerende werkzaamheden verrichten. Naast de merendeel bewakende en voorwaardenscheppende taak van het dagelijkse en algemene bestuur voeren de commissies de volgende taken uit:

De Sponsorcommissie is verantwoordelijk voor de werving van sponsors, het bepalen van de tegenprestaties voor sponsoring en het organiseren van de sponsoravond, de opening van de Nacht van het Witte Doek.

De Programmacommissie doet de voorstellen voor het programma van de Nacht van het Witte Doek en zorgt voor het huren van films, apparatuur, enz.
Commissie Techniek en Art tekent voor het technische plan, inclusief bouwvoorbereiding en –uitvoering. Zij maakt het plan voor de inrichting van de Markt en andere locaties
De PR commissie verzorgt de gehele publiciteit, waaronder website, affiches en folders, persberichten, nieuwsbrieven en advertenties.

Commissie van operators: draagt zorg voor en bedient de apparatuur waarmee de films worden vertoond, kan na een korte introductie kleine technische problemen verhelpen, vertoont films tijdens het festival.