Cinema Het Witte Doek keert terug naar de vertrouwde opzetCinema Het Witte Doek heeft een moeilijke periode achter de rug.
Eerst kwam corona, daarna liepen de bezoekersaantallen verder terug toen wij noodgedwongen over moesten stappen op een goedkopere licentie waarbij publieke reclame niet toegestaan was.
Nu corona grotendeels uitgedoofd is, hebben wij het vertrouwen dat er in Deurne weer belangstelling is voor toegankelijke filmhuisfilms en de betere publieksfilms.
Wij hebben dan ook besloten voor het nieuwe seizoen terug te keren naar de pluslicentie.

De eerste 4 films zijn bekend:
7 september Madres Paralelas, 21 september King Richard, 5 oktober Belfast, 19 oktober The worst Person in the World, steeds op woensdagavond om 19.30 uur in het Cultuurcentrum Deurne. Kaartjes à € 9.00, te bestellen via de site van het CCD, https://www.ccdeurne.nl/, Vrienden van Het Witte Doek € 1.00 korting. De overige voorstellingen zijn op 2 november, 16 november, 30 november, 14 december, de titels volgen. Meer informatie over de films vindt u op de site van de Nacht Van Het Witte Doek, https://www.nachtvanhetwittedoek.nl/.

Tevens willen wij om de twee weken, enkele dagen vóór iedere film, een mail sturen aan belangstellende filmliefhebbers. Aanmelden hiervoor kan via info@nachtvanhetwittedoek.nl.

Kijk hier voor het programma